tisdag 2 november 2010

Teknikpass med Pressar

Det finns en del saker Cindy inte är den perfekta uppladdningen för.

En av dessa saker är en viktig anställningsintervju 2 timmar efter avslutat pass...

Nu ska jag iofs inte ge upp i förskott, men jag kände mig inte helt på topp under gårdagens intervju. Dels fortfarande skakig i kroppen från passet och sen spelade nerverna in en del när det framgick att vi nu är två kvar som slåss om tjänsten. Oh well, det går inte att göra nåt åt nu och besked kommer om en vecka..

Dagens träning blev teknikpasset med Pressar på Crossfit Nordic med Mads i förarsätet. Massvis med folk i lokalen då 7-passet avslutades, vi på 8-passet som väntade och dessutom ett gäng från Fox som skulle köra företagscrossfit med Rickard.

Uppvärmningen/rörlighetsdelen var en pina idag. Framsida lår är riktigt stumma och jag kände hur axelvridningarna verkligen stängde av blodflödet ut i armarna så jag fick pausa mer än en gång. Dags för mer stretch kanske??

Vi började nöta teknik med Push Press och Push Jerk med bara stång (20kg) vilket gick sådär. Ibland funkar det bra, men oftast sätter jag mig bakåtlutat och tappar midline stability, samt att mina knän går inåt. Jag fick många bra tips av Mads och Númi dock. Nu ska jag bara få kroppen att göra det hjärnan logiskt sett vet. Lättare sagt än gjort när man saknar medfödd "Kinetic Intelligence" ;)

Dagens pass gick dock över förväntan:

WOD - 6 Rounds for Time
10+10 Kettlebell Pushpress 20kg
5 Pushup
10+10 Jumping Lunges (Sub: Lunges med tanke på knät)
5 Jackknife - 10kg Medicine Ball

Metcon: 9:30

Väldigt uppenbart hur ojämn kontroll man har mellan höger/vänster sida. Pushpress på höger var problemfritt genomgående men på vänster lyckades jag hela tiden få KB'n att slå mot underarmen och träffa nån nerv. Jag var också vääldigt nära att riva av mig örat med den på väg ned. Svettigt pass men helt under kontroll för en gångs skull! Imorgon blir det vilodag igen -  och om jag hinner stretch!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar