onsdag 12 oktober 2011

Smygstartande igen

Vila verkar inte enbart göra kroppen gott. Efter en veckas träningsuppehåll känns kroppen mest stel, svag och öm - men det kanske inte bara är vilans fel. Har hört flera som haft liknande symptom senaste veckan.

Nåväl, nåt måste göras för att iallafall påbörja nån typ av träning igen. Bara något litet idag för att inte väcka eventuella latenta baciller.

Greasing #1
Vissa stretchar riktigt bra idag och även 1Leg DL / RDL flöt fint. Front Squat-stretcharna kändes dock stela och hela complexet var väl sådär...




Deadlift 3-3-3-3 @ 80%
120-140-140-150kg
Problemfria lyft med kontrollerade touch'n'go, men det ska det ju vara vid de här vikterna. Tog två set innan jag fick in känslan så 150 kändes enklare än första set på 140. Lite lite känning i hamstring men inget allvarligt.

Strict HSPU 3 x 90%
4-3-1 reps
Körde alla på 4 tunna plattor + abmat men med "fullt nedsläpp" till fontanellstående och dead start på varje repetition. Skulle tro att det rör sig om ca 5cm minskad ROM.

Testade även lite kippar men ena axeln gillade det inte riktigt så de får vänta lite till.

Greasing #2
Cuban press, Cobra, Foamroller/stång men glömde bort ankelstretcharna.

Tror jag ska försöka få in en metcon på fredag för att få lite träningskänsla i kroppen inför SM-helgen där jag mest kommer gå runt och peta på saker ;)

Har inte loggat maten så noga senaste dagarna så nu är det dags för lite skärpning igen. Efter ett besök på Texas Longhorn igår och en god "BigAss RibEye", dvs 500g Entrecote som gick ned ganska enkelt följde dessvärre även 2 vääldigt goda öl med.

Idag har som kontrast blivit äggröra med lök och kräftstjärtar till middag men imorgon vankas det älgstek!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar