söndag 31 mars 2013

Adrenalinabstinens DeLuxe

Har tillbringat nåra dagar i hälsingland innan påsk med alternativ träning och lite nya insikter.

Först och främst det faktum att immobilitet är en riktig killer just nu. Timmar i bil och för många timmar med arbete ger ganska omgående resultat på minuskontot för både höft och rygg.

Efter resan upp avhjälptes stelheten med några timmars längdåkning (läs: gå på skidor) i platt terräng (insjö) med lite nygamla träningskompisar (mina bröders DAMP-skadade hundar)

Resan ner hanns det dock inte med mycket av träning innan det bar av ned till Jönköping för att leka Reebok-promotor över dagen för att sen köra hem igen. Ingen glad rygg/hötf när jag klev ut bilen på kvällskvisten.

Har idag därför kört igenom hela stora "rehabprogrammet", Jowsey-övningar, 6'or PushPressar upp till 40kg för teknik och sen en minimetcon med AbMat Situps, RingRodd och Stepups för att sen avsluta med 2h promenad.

Kroppen känns lite bättre men psyket har dippat ordentligt senaste dagarna. Att hänga i boxen och bara köra rehab och döma Open måste vara som att vara alkoholist och ändå jobba bakom baren.

Jag fick dock en god påminnelse av Erik det faktiskt bara finns ett alternativ till att skynda långsamt just nu.. och vi vet alltför väl vart det leder...

.. och trots det kliar det i kroppen för att bara koppla ur hjärnan, ignorera krämporna och blåsa ur riktigt ordentligt. Bristen på adrenalin och endorfiner är väääldigt påtaglig just nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar