onsdag 4 september 2013

Stelbent och övervakad

Hade nästan glömt bort hur mycket träningsvärk man kan ha och hur öm man kan bli i greppet men idag så fick jag en påminnelse.

Kom in till Nordic ganska tidigt för att hinna med mitt pass men hade räknat lite fel på tid (vilket även dagens morgonpass verkade ha gjort) så jag insåg att jag inte skulle hinna med mitt pass innan jag skulle behöva ringa in på ett telefonmöte.

Sagt och gjort så bytte jag om och körde mobilitet för att sen gå ut och sätta mig i bilen, koppla upp mig och ta på headsetet för att prata med Indien.

Jag stod helt laglydigt parkerad strax bakom en container men under mina 40 minuter i telefon passerade en piketbuss märkt Yttre Skyddsbefäl 4 gånger och en stor SUV med uniformerade killar en gång min temporära arbetsplats och blängde suspekt på mig...

Efter det var det dags för dagens metcon.

WOD AMRAP 20 Min @ 70%
5 Toes to Bar
5 Hip Extensions @30X1
10 Shuttle Runs 10m
5 Avlastade MuscleUp-övergångar

Metcon: 7 varv, 5TTB, 5 HE, 10 SR och 2 MU

Nöjd att alla TTB funkade obrutet och hanterbart. Hip Extensions utan problem men löpningen var mer än lovligt stelbent med tanke på en sjuk träningsvärk i säte och min "halva" högra vad. Lite skumt att plötsligt få shuttleruns som bara var 10m istället för 2x10.
MU-övergångarna blev jobbiga efter ett tag och slet som attan på greppet. Väldigt ovant - både greppmässigt och det faktum att jag instinktivt kastar mig för långt fram i övergången!

Följde upp det med behandling, tips & trix och lunch med Martin

Välbehövlig vila imorgon, men sen är det all out (på 70%) igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar