lördag 28 juli 2012

RFT med Minichipper

Fortfarande jetlaggad men borde enligt erfarenhet passera tröskeln nu. Lite småjobbigt med 5 timmars sömn bara. Kroppen känns trött på ett bra sätt efter passet i förrgår så det var väl lika bra att köra vidare idag - mao upplagt för ett klassiskt lördagshäng på Nordic.

Ganska tomt strax efter 10 men allt eftersom  dök det upp fler och fler kändisar.

Började med lite D0-rodd men nöjde mig med 500 meter som uppvärmning idag. Kändes lite tungt..

Squat Combo 2/2 FS/BS
70-70-80-80kg


WOD - 4 Rounds for Time
2 Lunges 45kg
4 PushPress 45 kg
6 Front Squat 45 kg
10 Pullups
16 Russian KB Swing 24kg

Metcon: 12.09
Det känns att jag inte kört metcons på länge och att det var evigheter sen jag gjorde pullups. Riktigt flåsigt och tufft för armar/axlar att jobba högt hela tiden.
Första varvet helt obrutet och utan att släppa stången, varv 2 bröts pullups på 5/5och de två sista varven fick även stången gå tillbaka i racket innan front squats. Pullups bröts met av ren självbevarelsedrift dock eftersom mina - numera babymjuka - handflator var på väg att ge med sig  och det blev lite ställtid flåsandes mellan övningarna. Avslutade med en ordentlig underarmspump, men det kändes som ett skoj pass.

Lite kaffe och socialiserande senare försökte jag mig på lite DU-träning som inte gick alls. Bevisas kanske bäst av Lollos kommentar: "Vad håller du på med?" ;)

Imorgon tar vi nya tag, men först ska det proteinladdas på Texas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar