lördag 7 december 2013

Ökande stack = volympass

Dålig sömn och adrenalinhöjande uppladdning med ett förvisso snabbt besök på IKEA innan dagens träning. Hade det inte varit för deras lagersaldo-fel som tvingade mig till lite omplanering på stående fot hade det besöket gått snabbare än dagens metcon. Kan ändå vara PB på IKEA så...

WOD for Time - Gör 1, gör 2+1, gör 3+2+1 etc till 10+9+8..2+1
1: 4 Burpees
2: 6/6 Stepups
3: 6 Pushups
4: 10 KB Swing 24 kg "lagom-sving"
5: 10 Ring Row
6: 4x10m Prowler Push @ 80kg load
7: 10 Wall Ball @20lbs
8 : 6 DoubleUnders
9: 10R Slägga
10: 8 Deadlift @ 100kg

Metcon: 37.22

Intressant pass måste jag säga. Hade större respekt för det på papper än vad jag hade behövt och missbedömde mina svaga och starka sidor totalt.
Jag hade mest gruvat mig för en j-a massa burpees och 50 Ringrodd men de var inga problem alls. Tillochmed Doubleunders funkade trots att de brukar haverera ganska omgående när jag blir trött.
Däremot var prowler och wallballs stötestenarna för dagen och sög musten ur mig ganska duktigt. Misstänker att gårdagens maraton-cardio har ett finger med i spelet.
Släggan fick bli utloppet för aggressionerna på slutet och trots att jag som vanligt nojade lite för marklyften flöt de fint efter en överdrivet noggrann setup.
Skönt trots allt att köra allt obrutet vilket jag faktiskt inte väntat mig.

Vad värre var att åka hem till 3,5h skruvande av IKEA-paket, flytt av hembioprylar och att släpa gammalt skräp till grovsoporna. Sista utmaningen för kvällen är att se om 1kg entrecote är en lagom middag. Imorgon är det vila så jag tror jag förtjänat ett glas rött också.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar