lördag 26 oktober 2013

Hjärnspöken och Mentalt oförberedd

Återigen en natt med konstig sömn men det blev iallafall tillräckligt många timmar. Tyvärr gjorde det att jag var sen in till nordic och fick snurra 20 minuter för att hitta p-plats.

Fullt ös på gymet men jag hittade iallafall de 4-5 kvm jag behövde för mitt pass. Ett pass som jag uppenbarligen underskattade och  - som amerikanerna säger "chew me up and spat me out". Fy f-n på ren svenska..

A: 4 Rounds for Time @ 80%
8 Front Squat @ 50kg
16 Wallball 20lbs
6 Deadlift @ BW (100kg)

5 min rest

B: 4 Rounds for time @ 80%
10 Ring Row
10 Pushups to 45cm box
10 DoubleUnders
20 Cal Airdyne

Metcon A: 10.18, B: 14.34

Alla FS obrutna, Wallballs obrutet till sista varvet när jag slarvade så 8+8 och alla marklyft obrutna. Ringroddar obrutet 1 &2 och sen brutna på 6+4. Pushups obrutet, doubleunders obrutet varv 2 annars mest en jävla soppa.

Inte så att jag trodde att passet skulle bli en picnic utan snarare "jobbigt men ok" men jag var helt oförberedd på att benen skulle ta så sjukt slut. Vi pratar inte bara slut utan "kravlande upp från ringrodden-slut".

Har stora och många hjärnspöken gällande marklyften nu och var tragiskt nog riktigt nervös inför att reppa 100kg så det blev mycket ställtid efter wallballs för att fokusera.
Under vilan borde jag nog satt mig på rodden istället för att gå runt i gymet för redan innan jag började på del 2 var benen ganska (ordentligt) stumma.

Del två var sjukt tung men framför allt psykiskt knäckande eftersom jag inte var förberedd på att jag skulle vara så nedkörd. Jag har inte råd att underskatta pass så jag inte har rätt mentalt mindset. Det sliter såå mycket mer då.

Varv tre tog mina DU närmare TRE MINUTER.. benen svarade inte och jag hade noll timing. Sista varvet fick jag in nio obrutna men sen krävdes det 4 försök för den avslutande ettan.
Nu fyra timmar senare brinner fortfarande benen och jag känner mig lätt överkörd. Kanske skulle tryckt lite socker efter passet istället för min improviserade proteinchock av kycklingfile toppad med pulled pork med en Progenex att dricka...

Oh, well.. Nu VET jag iallafall att morgondagens tabatarodd kommer suga. Bra så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar