söndag 23 juni 2013

Flygplatssprint och Citodondiet

Bristen på inlägg senaste veckan har helt enkelt att göra med bristande träning som har att göra med backlash i rygg/höft som i sin tur har att göra med för mycket långvarit sittande i konstiga positioner i kombination med duktig jobbstress. Råttan på Repet på Citodonet...

Fick en snabb korrigering av Martin i Torsdags och den höll det hela skapligt i ordning till eftermiddagen på midsommarafton. Sen blev det bara värre så idag raidade jag medicinkabinettet och funderade trots det ett tag på att uppsöka sjukhus. Efter att ha tvingat mig själv att halta runt i en timmes promenad så känns det iallafall bättre nu och Martin verifierade i torsdags att det verkar vara Psoas-eländet som spökar igen. Hoppas nu vi får ordning på den under morgondagens session.

Den enda träning som annars blev av förra veckan förutom dykningen var en sprint av sällan skådat slag genom Arlanda. På grund av informationsförbistring mellan SAS och Egyptiska Ambassaden så var tydligen inte mitt pass giltigt tillräckligt länge för att få resa meddelades det när jag nådde Arlanda. Precis vad man vill höra klockan 05.30 när planet ska lyfta 06.30...

Särskilt när det visar sig att den anvisade buss #10 inte går på helger, att det är svårt att få tag i taxi den här tiden och sen att passpolisen inte öppnar förrän 06.00. Tack och lov lyckades jag tjata mig in några minuter tidigare medan taxin stod på tomgång utanför med taxametern tickande.

Provisoriskt pass nummer ett blev tydigen förstört i printprocessen eftersom inte maskinerna hunnit värmas upp tillräckligt så när jag väl fick ett godkänt pass kastade jag mig nedför trapporna så fort att jag råkade hamna en våning för långt ned och ut på en bakgård. Tack och lov hann inte dörren slå igen bakom mig utan jag vände snabbt upp en våning och 06.07 kastade jag mig in i taxin igen.

Efter ett gatlopp genom incheckningshallen (rhino-mode genom alla köande resenärer) för att visa upp passet och få boardingkortet gjorde jag nog de snabbaste sprinter jag gjort i hela mitt liv. Ryckte datorn ur handbagaget i språnget och sprang genom Fast Track Security för att sen ta den under armen och sprinta genom hela Taxfree-arean med snabba kast för att undvika likörshoppande blåhåriga tanter och godisbunkrande barnfamiljer. Tur att Nano-2or har bra grepp på marmorgolv och att man har någotsånär stabila fotleder.
Möttes av skrattande personal i passkontroll två som hade förvarnats om min ankomst och 06.26 nådde jag gaten.. och hade hunnit köpa en semesterwhisky.

Inte en WOD jag rekommenderar någon eftersom jag inte tror den är nyttig för nerverna på nåt sätt. Men å andra sidan gjorde det att jag knappt orkade bli upprörd när det några timmar senare visade sig att SAS lämnat väskan med alla kläder och hälften av dykutrustningen på Arlanda.
Be prepared for the unknown... For all other occurrences - there's Mastercard!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar