tisdag 26 april 2011

WOD 11.5 med halvmanlig vikt

Svårartat trött under slutet av arbetsdagen idag, men jag hade sett till att boka in mig på Crossfitpasset på Haga med Jenny klockan 17. När jag kom in i salen såg jag nåt om Cindy på tavlan vilken kändes sådär - sist jag körde Cindy förlorade jag frukostkaffet.

Tack och lov suddas det ut och Jenny presenterade istället WOD 11.5

Nu har vi inte full utrustning för alla på Haga så planen var att vi skulle köra PowerCleans med hantlar men det fanns trots allt en skivstång som jag kunde använda.
I någon tillfällig självinsikt så tyckte jag att 45 kg var ganska lagom att köra på med tanke på min dagsform. När jag har riggat stången hörs ett glatt och peppande "Ska du köra på den stången? 45 kilo är tjejvikten..."

Tack för den piken, kära coach!! ;)

Sagt och gjort - efter att Kenneth istället tagit min stång och påpekat att jag logiskt måste lägga på mer än honom så hittade jag en ny som jag riggade på 60 kg istället. Nästan en manligt vikt med andra ord..

WOD 11.5 - AMRAP 20 MIN
5 Power Clean 65 kg (mod 60 kg)
10 Toes To Bar
15 Wallball (mod blandade bollar 4-6 kg tror jag)

Metcon: 7 varv, 5 PC + 1 T2B

Power Clean kändes ganska tungt genomgående och tekniken var minst sagt varierande. Så snart jag försöker få lite intensitet i dem så blir det armdrag och Muscle Clean istället, men några få var nog tekniskt korrekta. Toes To Bar gick långt över förväntan till att börja med och obrutet första två varven innan greppet började ge upp. Jag gjorde dessutom en hel del reps som jag inte räknade eftersom jag inte kom upp till räcket och på slutet var jag nere på ettor.
Wallballs blev återhämtningen i passet - dels tack vare de lätta bollarna och min längd.

10 minuter in i passet var jag riktigt trött och vid 15-16 minuter ganska yr och riktigt illamående men lyckades hålla ut till slutet och behålla lunchen.

Det här kommer kännas imorgon, men det var riktigt skönt att pressa sig ordentligt även om kroppen stretade emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar