lördag 8 februari 2014

The Black Knight Always Triumphs...

Ekar lite tomt härinne senaste veckorna och det finns nog en risk att det fortsätter en tid ytterligare.

Tränngsvärken och påslaget i benen gjorde att jag stog över torsdagens pass och sen bar det av till Kanada i ottan på fredagen.

Tyvärr ganska risig åkning pga snöbrist och sen låg jag däckad i förkylning några dagar. Ska man se nåt positivt med den så hade det ju känts värre att inte kunnat åka om det varit puderfrossa än den is/socker-blanding vi hade nu.

Ganska sänkt efter hemkomsten och nådde med hjälp av några goda pekpinnar insikten att jag nog jobbat lite väl mycket senaste tiden.. Nåt jag borde fatta iochmed att jag ligger 5 månader före prognos efter 7 månaders arbete... Jobb kan tydligen också vara en drog.

Det förklarar också en hel del av orsakerna till min frustration under träningen och bristen på energi senaste månaderna.

Ibland har man en imponerande självinsikt.



Nåväl, det blir ett par veckor med annat upplägg på träning och liv nu för att försöka bryta den dåliga vanan, kraftiga delegeringar på jobbet och lite utforskande inom nån typ av avslappning/stresshantering. Jag föredrar helt klart att mina stressnivåer får komma av nåt skoj som träning snarare än jobbfrustration.

Således är jag lite osäker på när nästa update blir av, men än har jag inte kastat in handduken.