måndag 31 oktober 2011

Skräprodd

Snabbt besök på Nordic för "just a little something". Nåt skit i kroppen som inte ger med sig och har sen i lördags haft en del retsam morgonhosta och känt mig tjock i halsen.

Delar av greasingen kändes riktigt bra idag.
Shoulder Rolls var ovanligt mjuka, Samson & WBS kändes bra men 1Leg Deadlifts & RDL var mer so-so.

Row 500m @ 90%
1.32.4
Jag vet att jag ofrivilligt vilat en vecka och inte är på topp.
Jag vet att det var uppvärmning.
Jag vet att det var länge sen jag rodde 500 över huvud taget.

Men det är f-n så irriterande att ro så sakta! Låg lugnt och fint på en split på 1.27-1.28 upp till knappa 300 sen ville sig ingenting. Höll dock emot impulsen att öka till 100% för att hålla hastigheten men jag är INTE nöjd.

Front Squat 
3-3-3-3 @ 90%
60-80-80-90kg
Allmänt tungt och Mats påpekade att vänster höft inte spelar med som den ska. Kopplar det till hamstrings-issuen.

Nöjde mig här för idag. Imorgon blir både instruktörspass på lunchen och sen  WOD efter jobbet på Haga.

Har dessutom bokat in en session med James Jowsey nu i slutet av november. Ska bli sjukt intressant!

fredag 28 oktober 2011

Vila och "My Gym is Different"

Antar att min tandis visste vad hon pratade om...

Gårdagen var en mindre spännande dag med riktiga feberkänningar men tack och lov även lite träningsvärk från tisdagen. Skönt att känna att man redan gjort nåt när man åker på ofrivillig vila.

Fruktansvärt sugen på att köra lunch-WOD på Haga idag, men jag får väl låta förnuftet styra. Misstänker dessutom att jag inte skulle ha så mycket att komma med baserat på mitt fantastiska energi-intag senaste 36h..

Men lite motivation kan man ju alltid ladda med. Av alla "Crossfit-förklarande" klipp jag hittat är detta en av mina absoluta favoriter.


2 veckor kvar till semester och boxbesök i ny världsdel :)

onsdag 26 oktober 2011

Träningsförbud och dietjustering

Ibland får man kommentarer som träffar sådär osedvanligt bra...

Roade mig med att besöka tandläkaren idag för att dra en visdomstand.
När allt är klart säger hon: "..och så ingen intensiv aktivitet de närmsta dagarna. Inga maraton, inte hjälpa polarna att flytta och absolut inget handstående!"

Maraton och flyttar hade jag ju inte planerat, men hur kunde hon veta att vi planerat skill-session i HSPU.

Nåväl..det är väl bara att lyda. Har dessutom insett att jag kanske får justera dieten en aning närmsta dygnet för att få eländet att påbörja läkningen så planen är IF så länge det går och sen turkisk yoghurt med protein och bär. Jag fick iallafall in lite vardagsträning genom att promenera en dryg timme hem efter ingreppet.

Just nu väntar jag mest med spänning på att bedövningen ska släppa... och att det ska sluta blöda.

tisdag 25 oktober 2011

Skoj Chipper och sega Turkar

Trött idag men lite tisdagsmys på Haga kan man ju inte missa. Idag var jag dessutom inne i god tid och hann med en lite grundligare greasing med OHS, Shoulder Rolls, Utfallsstretchar i alla vinklar, Roman Deadlifts och 1Leg Deadlifts.

Allt kändes riktigt bra idag. Hade inbillat mig att hamstring var helt återställd men den sa ifrån idag - om än ganska civiliserat.


Teknikdel: Turkish Getup
1/1 + 1/1 på 24 kg
Körde bara två ettor själv och agerade sen hjälptränare till Jenny och gick runt och försökte guida deltagarna genom övningen. Just att hålla blicken på KB'n är inte det lättaste alla gånger men som helhet flöt det fint till slut.

Efter det var det dags för en Chipper-Rounds-for-time-Watchamathingy

WOD for Time
Buy-in
  100 Doubleunders (sub 200 singles)
  40 Wallball 20 lbs
7 Rounds of
  5 Pullups
  7 Pushups
  5/5 Lunges
Cash-out
  10/10 Turkish Getup 24 kg
  100 Doubleunders (sub 200 singles)

Metcon: 21.02
Riktigt kul pass även om jag pustade och svor över TGU. Kanske övermodigt med 24kg på den men det gick till slut. Även det kändes lite tröstlöst när jag låg på 3/3reps vid 13 minuter. Länge sen man reppade TGU. Wallball flöt fint (30/5/5) och rundorna betades av metodiskt. Sen var det uppenbart att jag inte hoppat rep på länge.. Men kul att få köra WB i en WOD igen och än bättre att hitta en "riktig" Wallball att använda i passet. Klart underskattad övning som borde finnas med oftare!

Jag tror vi får fira detta med lite älg!

söndag 23 oktober 2011

Dubbelriktat explosivt och ett (eller tre) PB

Fortfarande löjligt stel i benen sen fredagspasset även om gårdagens funny walk bättrat sig lite.

Beslöt mig dock för lite greasing och teknik på Nordic trots allt.

Greasing #1
Hamstrings kändes ganska bra idag. Kanske "överröstades" av framsida lår som var desto ömmare.
Shoulder rolls funkade inget vidare medan rackstretchen kändes bra.


Boxjump (UB) 6-6-6-6-6-6 @ 90%
70-76-82-86-89-92cm
De två lägsta höjderna kändes absolut tyngst vilket visar på bristfällig uppvärmning. Några hopp blev lite långa så jag landade i bortre kanten av viktplattorna. Nöjd att komma över 90cm med tanke på dagsformen.

HSPU 3 x 90% (kip)
5 (PB) - 6 (PB) - 7 (PB)
Fattar inte vad som hände idag men nu kändes de plötsligt enklare. Lite bättre fokus och timing så kanske inte tvåsiffrigt är alltför långt borta. Lite svårt att avväga hur mycket kraft man ska lägga i kippen dock.

Kort och koncist idag så får vi se om det blir metcon imorgon eller ej..

fredag 21 oktober 2011

Omotiverad skalning får bli en lärdom

Idag blev det pass på Haga för Andreas igen och han hade laddat med en skoj dubbel-WOD.

Tyvärr hanns det som vanligt inte med nån greasing (ofta svårt på lunchpassen).

WOD 1 -  10 Minutes of Every Minute On the Minute
5 Pushpress 55 kg (mod 50 kg)
AMRAP Squats

Score (Squats): 201

5 min vila

WOD 2 - AMRAP 10 Minutes
10 Burpee Situps
10 KB Swings 24kg
10 Pullups


Metcon: 5 varv + 10 Burpee Situps (tror jag)
Skalade HELT i onödan på PP vilket kändes lite irriterande. Jag tänkte att 50 reps på 55 skulle bli riktigt tungt men nu med skalningen kände jag att jag utan problem kunnat gå Rx. Striktpressade säkert hälften av dem iallafall så..
Paceade kanske squatsen lite mycket och jag tror att jag hade en del fler än de 201 jag räknade till. Tappade  räkningen lite i mitten och backade till senast verifierade antal, men med tanke på att jag gjorde 98 st på de tre första minuterna så känns 201 i lägsta laget. Oh well. Riktigt kul WOD iallfall.

Del två var inte lika kul (läs: passade mig mycket sämre). Svingarna var problemfria men pullups var tungt med taskigt grepp och Burpee Situps var mest bara obekvämt och långsamt med rökta höftböjar.
Jag måste fått nåt hjärnsläpp på slutet dessutom eftersom jag och Per startade på olika övningar men ändå hamnade i synk ibland. Lite rörigt med repsen men jag TROR att vi landade på exakt samma nu när jag skriver ner i text (han började och slutade på PU och jag på Burpee Situp).

Därefter kändes det helt rätt att följa upp det hela med en ordentlig portion entrecote, blomkålspure med tryffel och stekta trattkantareller. That's what I call a lunchlåda for kings!

Nu bär det av till Ali för lite justeringar och sen till Nordic för SM-efterfest!

onsdag 19 oktober 2011

Tabatarodd men inte mycket mer...

Vaknade betydligt piggare i kroppen imorse än förväntat men väldigt svårt att luta huvudet åt höger. Så går det när man HSPU'ar med mer vilja och envishet än styrka och teknik.

Framåt lunch började dock träningsvärken komma smygande men envis som man är blev det iallafall ett greasingpass på Nordic även om jag bröt tidigt.

Greasing #1
Som väntat kändes det mesta illa idag men förhoppningsvis hjälpte det återhämtningen och rörligheten lite

Efter det pratade jag lite mer Martin och vi kom på att vi skulle köra en Tabata-rodd mot varandra.

Tabata Row
843 meter
116-112-109-103 följt av 100/103 i blandning.
Pace'ade första och andra segmentet men sen kom väggen oroväckande snabbt. Nu var ju förvisso både axlar, rygg och midline stekta sen igår och hamstring och ben generellt inte återhämtade så jag hade väl inga förväntningar. Tror iallafall att jag funkade som bra draghjälp för Martin ;)

Lite blandad bänkpress, Goblet Squat och foamroller innan jag packade ihop för dagen. Ibland får man nöja sig med det lilla... Skönt att jag har tid hos Ali på fredag.

Kosten
Frukost: Espresso
Lunch: Kyckling, Broccoli, paprika, salsa, turkisk yoghurt
Middag: Kyckling, tryffelmayo, parmaskinka, färska hallon

tisdag 18 oktober 2011

Getpass hos Jenny och ett tjurskalligt PB

Lite rörligare idag men med intressanta krampkänningar nedåt muskelfästena på insida knän. Så med andra ord fortfarande ganska så stel.

Trotsade lockelsen att åka hem till soffan och åkte in för att köra ett pass för Fru "Guldmedaljör Crossfit SM 2011" istället. Vilket visade sig vara ett riktigt Getpass ur min synvinkel.

Teknik
L-sit 3 x 90%
Tja.. nånstans mellan en och tre sekunder fick jag väl ihop.. Körde dessa mellan två steplådor men det kändes ganska tröstlöst redan från början. Hamstrings på vänster gör ju att jag knappt kan sitta med sträckta ben på golvet med vertikal torso, än mindre hålla uppe mina betongben.

WOD 3 Rounds for Time
120 m Run
10 Pullups
120 m Run
10 HSPU
120 m Run
10 Pistols


Metcon: Bröt av tidsnöd vid 21.23 när jag satt fast på HSPU nummer 8 på tredje varvet.
Tjurskalligt missnöjd trots att jag tog PB med 50% i HSPU (nu 3 st kippade där #4 pressades ut från väggen). Gjorde iallafall 28 st under Metconen varav 5 med minskad ROM (boxningspad). Sen att säkert 7-8 stycken borde varit "No-Rep" eftersom jag inte hade kontroll i toppläge utan pressade ut dem i fallet från väggen får jag helt enkelt leva med. Jag hade nog klarat passet till slut om bara klassen efter kunnat vänta en kvart eller så.
Pistols var ju sämre än nånsin med mina stumma ben trots att jag gjorde dem med en 8kg KB som motvikt.

Per stormade genom passet på 17 och nånting och jag var ojämförligt sist. Lite grinig över det men som Jenny påminde mig om så var det faktiskt nytt PB och generellt stora framsteg på HSPU.

Försökte mig även på nån typ av trefingers-pullup eftersom några fingrar inte läkt så de gick också ganska segt idag. Oh well... Hade ju ändå inga förväntningar på dagen men är mest lite nervös för hur nacken kommer må imorgon. Mina två-tre sista missade HSPU'er slog i ganska hårt och den ömmar duktigt på högersidan nu.

Tror det kan botas med icepack och en ansenlig portion pampas-biff!

Kosten
Frukost: Äggröra, bacon, lök, kassler
Lunch: Biff, Broccoli, Paprika, salsa
Middag: Biff, Broccoli, Bea, Choklad.

måndag 17 oktober 2011

Crossfit SM 2011 från insidan och PB i Espresso

Så var årets SM i Crossfit över för i år och en ganska märklig känsla infinner sig när man lämnat Sätrahallen. Skönt att det är över men varför måste det vara ett helt år till nästa gång.

Jag tävlade inte i år heller, trots att det var en tidigare målsättning. Lite för mycket småskador och för dåliga tekniska framsteg gjorde att jag inte tyckte det var värt det.

Istället blev jag tillfrågad om att vara domaransvarig tillsammans med Mads så helgen tillbringades konstant till fots med allt tröttare stämband. Mads skötte alla huvudbriefings för domare och atleter medan jag försökte lösa löpande frågor, köra kondenserade briefings innan heaten och springa som en iller runt planen för att göra mitt bästa för att stödja domare, sköta klargöranden, kolla standards, valla fotografer och svara på frågor.

Såå jäkla kul, slitsamt, lärorikt, frustrerande och fantastiskt!

Som förväntat fick jag i min roll höra mera ris än ros - men det var ju som sagt ingen överraskning. Att vara domare är sällan en helt tacksam syssla och i bedömningssporter som detta trots allt är det inte en enkel uppgift med tanke på alla delar du ska hålla reda på. I vissa övningar är det ju flerdelade standards som du ska hålla koll på samtidigt som du ska räkna repetitioner så givetvis kommer det bli diskussioner och tveksamma domslut åt båda håll. All part of the game och det händer även i "etablerade sporter" där man har "professionella domare". Därmed inte sagt att saker inte kan bli bättre och att det är däråt man ska sträva.
Tommy som var med och dömde i år igen sammanfattade det hela bra på ett gästblog-inlägg på SM-siten.

Som domaransvarig skulle dessutom samtliga ifrågasättanden till mig eller Mads (och jag i min tur tog med vissa frågor för vidare intern diskussion om hur de skulle lösas på bästa sätt). Det är lätt att glömma bort att SM växt tiofalt på två år så viss växtvärk är snarare att vänta sig än att bli förvånad över.

Vi hade iallafall ett väldigt engagerat gäng domare som jag hade nöjet att jobba tillsammans med i helgen. Tusen tack för ert hårda arbete!!

Och ett stort tack till alla de atleter som tog upp eventuella oklarheter med oss. Utan feedback är det svårt att förbättra sig och jag har en del nya saker att fundera över efter helgen.

En av fördelarna med att jobba på en sån här tillställning är att verkligen få vara med mitt i smeten. Nackdelen är däremot att trots att jag såg alla heat hela helgen hade jag inte den blekaste om de individuella poängställningarna innan finalen eftersom jag aldrig hade tid att följa en specifik atlet eller rankinglistor. I 90% av heaten såg jag nog mest atleterna som nån typ av "sammansättning av leder & massa som ska nå vissa positioner".

Några av höjdpunkterna som jag kan dra mig till minnes:
Damernas final Heat 1
- Slutspurten under sista löpningen
Damernas final Heat 2
- Jennys ruggigt snabba Muscleups och Lollos avslutande som gick på ren vilja
Herrarnas final Heat 2
- Publikstödet under Marcus Herou's avslutande Muscleups
Kämpandan - framförallt på damsidan - när det gällde Snatch och TGU!!
Daniels "Ful-Clean + Strikt Press" på GTO Anyhow ;)

Sånt som ger en gåshud!
Klart det fanns en massa fler fantastiska insatser men som sagt - mitt fokus låg på lite andra områden i helgen så jag vet inte vem som gjorde vad. Idag blir det till att köra YouTube istället för att se vad jag missat.

Stora gratulationer till Jenny & Numi som vann sina klasser, Lollo och Ellinor som kom in 2'a och 3'a samt alla mina andra tävlande träningskompisar från Nordic! Sjukt bra kämpat!

Sen fanns det givetvis en del saker som inte var lika lyckade under helgen. De behöver jag inte skriva ned för att minnas så jag håller jag inne med dem här och försöker istället fundera ut sätt att se till att de inte händer igen ;)

Jag hoppas iallafall att alla närvarande tyckte det var ett lyckat evenemang som helhet!


På ett personligt plan hade jag naivt nog resonerat att eftersom jag inte skulle träna i helgen var Angie ett passande fredagsnöje men det ångrade jag redan när klockan ringde vid 4.30 på lördagmorgonen. 14 timmar till fots på lördagen med en analkande träningsvärk och blåsor i händerna som sprack av minsta tryck gjorde att jag kände mig som om jag näranog deltagit i WOD'arna när jag kom hem. Att sen göra om det på söndagen gjorde att mina kollegor tittade lite skeptiskt på mig när jag haltade in på kontoret strax före 08 med en charmig Tom-Waits-röst som sprack med jämna mellanrum. Så för att överleva dagen har jag nog satt nytt PB i espressosmed 13 stycken.
Nästan i klass med Martin ;)

Jag ska inte ge några övermodiga löften om att ställa upp nästa år, men jag ska iallafall träna med det som målsättning - även om en realistisk målsätting skulle vara att inte landa på jumbo eller med en DNF.

Kosten i helgen ska vi nog tala tyst om
Lördag:
Frukost: Espresso
Lunch: 70 gram mörk choklad, 30 gram kött
Middag: Äggröra, kyckling, lök
 
Söndag
Frukost: Espresso
Lunch: 70 gram mörk choklad, 150 gram parmaskinka
Middag: Äggröra, kyckling, lök

Idag blir det biff. Mycket biff!!!

Sen ska kroppen bara återhämta sig lite (och höger lillfinger återbilda lite skinn) innan vi kör på allvar igen!

fredag 14 oktober 2011

Angie ger mig horn

Tror jag låter bli att anglofiera den rubriken så jag inte drar på mig en massa trafik från konstiga sökningar ;)

Jag och Per jäktade iväg till Haga idag för att köra lunchpasset som mot alla odds var fullbokat?! Kan SM-febern spridit sig så långt?

Andreas var dock storsint nog att låta oss vara med trots allt.

Med tanke på att vi kom i sista sekund hann jag inte med någon egen greasing.

Uppvärmning med en massa Jumping Jacks i olika former (som irriterande nog snabbt steker mina vader) och sen en del stretchar, Hindu PSU, Squats etc. Jag brukar alltid roa mig med att gissa dagens övningar baserat på uppvärmningen och idag var det mycket mobilitet för axlar och höft så när Andreas nämnde "ett klassiskt pass" gick tankarna till Cindy. Jag var iallafall inte HELT fel ute.

WOD - Angie for Time
100 Pullups
100 Pushups
100 Situps
100 Squats

Metcon: 22.23 Rx
Jag gillar ju verkligen Angie. My kind of workout även om rörelserna i sig inte är några favoriter. Högrepetitiv envishet utan störningsmoment som att byta övning för ofta eller annat tjafs.

Det gick dock tungt idag. Pullups var segt efter 40 reps och jag drog upp lillfingret vid 96.
Armhävningar etter värre (som förväntat) och jag fick några No-Rep av Andreas som fick göras om.
Situps omotiverat tungt. Jag tror jag försummat dem rent generellt nu när jag börjat labba mer med GHD'n så de kändes slitiga och bar med sig känslan in i squats där jag hade känningar i höftböjarna och återigen No-Rep'ades några gånger.

På plussidan gick det ändå bättre än var min dagsform indikerat även om tiden inte är nåt att hurra för.

Nu ska det preppas lite med papper och manualer innan rekning i Sätrahallen inför SM imorgon.
Ska bli SJUKT kul!!

För er som är nyfikna på älgen - jodå, den blev god men alla ca 800g gick åt igår i ett anfall av meat feeding frenzy :)

onsdag 12 oktober 2011

Smygstartande igen

Vila verkar inte enbart göra kroppen gott. Efter en veckas träningsuppehåll känns kroppen mest stel, svag och öm - men det kanske inte bara är vilans fel. Har hört flera som haft liknande symptom senaste veckan.

Nåväl, nåt måste göras för att iallafall påbörja nån typ av träning igen. Bara något litet idag för att inte väcka eventuella latenta baciller.

Greasing #1
Vissa stretchar riktigt bra idag och även 1Leg DL / RDL flöt fint. Front Squat-stretcharna kändes dock stela och hela complexet var väl sådär...




Deadlift 3-3-3-3 @ 80%
120-140-140-150kg
Problemfria lyft med kontrollerade touch'n'go, men det ska det ju vara vid de här vikterna. Tog två set innan jag fick in känslan så 150 kändes enklare än första set på 140. Lite lite känning i hamstring men inget allvarligt.

Strict HSPU 3 x 90%
4-3-1 reps
Körde alla på 4 tunna plattor + abmat men med "fullt nedsläpp" till fontanellstående och dead start på varje repetition. Skulle tro att det rör sig om ca 5cm minskad ROM.

Testade även lite kippar men ena axeln gillade det inte riktigt så de får vänta lite till.

Greasing #2
Cuban press, Cobra, Foamroller/stång men glömde bort ankelstretcharna.

Tror jag ska försöka få in en metcon på fredag för att få lite träningskänsla i kroppen inför SM-helgen där jag mest kommer gå runt och peta på saker ;)

Har inte loggat maten så noga senaste dagarna så nu är det dags för lite skärpning igen. Efter ett besök på Texas Longhorn igår och en god "BigAss RibEye", dvs 500g Entrecote som gick ned ganska enkelt följde dessvärre även 2 vääldigt goda öl med.

Idag har som kontrast blivit äggröra med lök och kräftstjärtar till middag men imorgon vankas det älgstek!

lördag 8 oktober 2011

Misslyckat fusk

Tisdagens pass resulterade bara i träningsvärk och trötthet men ingen akut förkylning eller sprudlande friskhet. Fortfarande samma tunga ömmande feberkänsla i kroppen (men med adderat stekta axlar och höftböjare) så jag tog det kombinerat dumma och vuxna beslutet för en ordentlig reset: Vila från träning och ta en ordentlig "Cheat Weekend" medveten att jag sannolikt fysiskt skulle må pest efteråt och därefter starta om strikt på ny kula.

Däremot verkar jag inte ens kunna fuska ordentligt - på gott och ont.

Hittills har hela helgens avfällighetskonto resulterat i lite för mycket vin och choklad, några öl och en liten skvätt mjölk i kaffet igår. Och en cigarr i solen idag!
I övrigt har jag ätit mer eller mindre enligt min vanliga plan; kanske lite bättre råvaror och lite "sämre" näringsbalans.

Var nära att köpa mig en komiskt stor och mycket inbjudande smörbulle, men när jag väl kom närmare disken kände jag mig mest äcklad av tanken och fick istället med mig lite mörk choklad och parmaskinka hem.

Som Kjell Höglund skulle sjungit; "det är en otäck tendens" ;)

Kommande vecka blir lugn träningsmässigt med bara onsdag/torsdag planerade innan helgens bravader!

tisdag 4 oktober 2011

TrippelWOD på Haga

Jag har uppenbarligen nån skräp i kroppen just nu som stör. Har känt mig lite sliten och trött ända sen före helgen och inte ens gårdagen 10h-sömn verkade hjälpa.

Så det logiska valet var att ta sig an ett pass "head on" med förväntningen att endera bli sjuk eller betvinga bacillerna.

Andreas höll i dagens pass på Haga och det märktes att han tagit lärdom av Mads ondskefulla programmering när han presenterade en 3x7min AMRAP som dagens wod ;)

Redan första delen av uppvärmningen (2 min jumping jacks) brände fint i vaderna.

WOD - "Triple Seven" eller så

#1 - 7 min AMRAP
7 Push Press 40kg
7/7 Mountainclimbers

3min rest
#2 - 7 Min AMRAP
7 Hand Release Pushup
7 BoxJump 50 cm

3min rest
#3 - 7 Min AMRAP
7 Burpees
7 Pullups


Metcon: 8R + 3PushPress, 12R + 7Pushup, 6R

40kg på Pushpress var riktigt slitigt men den riktiga nitlotten var att avsluta på den egentliga "första stationen" med Burpee/Pullup när axlarna var helt stekta. Sista repetitionen Pullup gick in med en sekund tillgodo men överlag gick hela sista AMRAP'en galet sakta..

Nu ska vi bara se vad baciller och kropp säger om detta efter en god natts sömn.Tycker det är hög tid att vara helt på banan snart....


Tisdag 4/10
Kcal:
2 116 Carbs: 35g Fett: 124g Protein: 210g
Frukost: Äggröra, bacon/lök/kassler
Lunch: Kyckling, broccoli, aioli
Middag: Äggröra, lök, kyckling

lördag 1 oktober 2011

Lundellska Vuxenpoäng

Jag "Don Quijote-kämpar" allt som oftast mot allehanda motgångar och sunda men trista val men idag fick sunda förnuftet faktiskt vinna. Men vuxenpoängen samlades inte ostraffat så dagen inleddes med ett försök att undgå dem..

Jag vaknade med andra ord ganska stel och sliten imorse efter en natt men dålig sömn, men trotsade både den första, andra och tredje impulsen att ta vilodag och siktade in mig på Nordic runt 10.30 med en vag plan.

När jag väl kom dit och började köra kom väggen redan vid 200 meter på min 500m-rodd, mina tre set GHD-situps gjorde mig yr och lätt illamående och försöken till CTB Pullups smärtade i axeln från första rep.

Skitdag!
Inga vidare förutsättningar att fullfölja min plan att köra Helen så jag packade istället ihop och åkte hem för lite hushållsarbete och vistelse i solen innan kvällens domarträff.

Man kanske skulle köra en Lundell på detta; "En inställd träning är också en träning".. men det känns inte rätt ;)